Onze geschiedenis

Photoflyer werd opgericht in 2003. Toen onderdeel van een reclamebureau gevestigd in Amsterdam, nu een onafhankelijk bedrijf. Haar bedenker Mitchell Plaizier bedacht het concept van Photoflyer nadat hij werd uitgedaagd door een van zijn opdrachtgevers om het perfecte marketing ‘gadget’ te creëren. Het moest snel uit te delen zijn, zeer persoonlijk en een vrolijke fun factor hebben, en bovendien moest het een gadget zijn dat niemand weg zou willen gooien. Tenslotte? Het moest ook conversie ter plekke kunnen verhogen. Photoflyer doet al het bovenstaande en nog veel meer voor inmiddels meer dan tien jaar.

Onze partners

Onze langdurige partners Fujifilm (Instax) en Jubels (Xerox Premier Partner voor drukwerk) hebben ons bijgestaan om onze opdrachtgevers te bedienen vanaf het begin. Al onze Photoflyers worden in Nederland gedrukt voordat zij worden verzonden over de gehele wereld naar onze diverse internationale klanten. Om ons serviceniveau te verhogen zullen we gebruik maken van nieuwe drukwerk- en distributiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Australië vanaf eind 2017.

Feiten

Merken | Wij creëren concepten en conversie methodes voor MERKEN over de gehele wereld in iedere sector om hun communicatie en verkoop doelstellingen te behalen met de perfecte Photoflyer oplossing.

Bureaus | Wij leveren aan BUREAUS in marketing, reclame, activatie, media en dergelijken om de beste oplossingen te creëren en optimale resultaten te behalen op basis van hun klantinformatie en doelenstellingen.

Landen | Wij verzenden Photoflyers naar ieder continent. Of het nu gaat om een verkoop promotiecampagne in Australië, een code activatie in Tokio, een bierpromotie in Afrika of een productlancering in Europa en een festival in de VS. Alle campagnes die wij doen, worden gefaciliteerd en voorzien van een ‘plug and play’ pakket voor promotieteams om ter plekke aan de slag te gaan zonder enige bezwarende aanvullende voorbereidingen.

Resellers

Wij werken met Photoflyer resellers in verschillende LANDEN. Op deze manier kunnen we u op een betere en snellere manier bedienen terwijl wij u faciliteren in uw eigen taal. Interesse om zelf een reseller te worden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Instant celebration

Onze nieuwste toevoeging creëerden wij, geïnspireerd door de vraag van onze klanten om Photoflyers te produceren voor kleinere, persoonlijke consument evenementen. Bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen, geboortes en dergelijken. Onze ‘Instant Celebration’ oplossing verzorgt deze kleinschalige evenementen aangezien wij geloven dat iedere mijlpaal het werkelijk vieren waard is!

Wij verkopen dit product via retailers (online en offline), en het biedt u de mogelijk om een op maat gemaakte, persoonlijke ontworpen Photoflyer te ontwerpen en te bestellen, voordat u deze laat afdrukken en verzenden.

Instant store

Al jaren ontvangen wij dagelijks aanvragen voor onze Instax producten. U kunt alle camera’s, filmrollen en accessoires bestellen in onze eigen ‘Instant Store’. Dankzij onze samenwerking met Fujifilm kunnen wij alle producten direct vanuit het Fujifilm magazijn naar uw huis verzenden. Interesse? Bekijk zelf alle leuke foto mogelijkheden: www.theinstantstore.com

  • Share